Καλώς ήρθατε!

Αν είστε ασθενής που χρειάζεται ενδοκρινολογική φροντίδα, σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε να σας πληροφορήσουμε για το πρόβλημά σας. Αν είστε απλά επισκέπτης που θέλει να ενημερωθεί σε θέματα ενδοκρινολογίας, ελπίζουμε να φανούμε χρήσιμοι. Ευχόμαστε οι απαντήσεις μας στα ερωτήματα σας να συμβάλουν στην ενημέρωσή σας και στις σωστές θεραπευτικές σας επιλογές. Θα χαρούμε να σας δούμε και στο ιατρείο, προκειμένου η ενημέρωσή σας να είναι λεπτομερέστερη και πιο προσωπική.

Η ιατρική τα τελευταία χρόνια αλλάζει με αλματώδεις ρυθμούς. Ο σύγχρονος γιατρός οφείλει να ενημερώνεται, να εκπαιδεύεται και να εφαρμόζει τις νέες τεχνολογίες προς όφελος των ασθενών και γενικότερα της υγείας. Είναι αναγκαίο η διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση του ασθενούς να εξατομικεύεται προκειμένου να είναι πετυχημένη.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του ενδοκρινολόγου Γρηγόρη Ευφραιμίδη φιλοδοξεί μεταξύ των άλλων, να περιγράψει με συντομία τις συχνότερες ενδοκρινικές παθήσεις και να αναφέρει τις σύγχρονες θεραπευτικές τάσεις.